29.11.2017.

Дан школе – 81. рођендан

Рођендан није обичан дан. То је дан рађања једног живота. Зато славимо рођендане, славимо живот. А живот једне школе није постојање зграде у којој живи...то је живот њених ђака.Уобичајено је да тог дана направимо приредбу; глумимо, рецитујемо, певамо...Ове године смо имали разноврсне активноси у току целе недеље, а тог дана највише смо се бавили знањем.

28.11.2017.

Дан школе - квиз знања

Поводом Дана школе одржан је „ДАН КВИЗА“. Ученици 3,5,6,7 и 8. разреда су се такмичили у знању, одговарајући на питања из мултимедијалних програмираних квизова. Сваки разред је формирао такмичарску екипу од 3 члана. На крају квиза програм је аутоматски објављивао резултат, а школска комисија проглашавала победнике. Победници су добијали диплому „ГЕА – ШАМПИОН ЗНАЊА“ и велику чоколаду.

28.11.2017.

Оријентиринг са другарима из Шесте београдске гимназије

Шеста београдска гимназија организује манифестацију „Дани Соње Жарковић“. Као стари сарадници у Оријентиринг савезу Београда, заједно смо у нашој школи реализовали део те манифестације под именом ,,Мапе и оријентиринг“: дванаест њихових ученика другог разреда и наша одељења 5/3 и 5/4.

28.11.2017.

Одлични мали ватрогасци

Традиционално добри у области ватрогасне заштите, наши ученици су и ове године постигли одличне резултате.

Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions