30.01.2018.

Свети Сава

У суботу, 27. јануара 2018. године, одржана је свечана приредба поводом школске славе, Светог Саве, са почетком у 12 часова. Приредба је почела сечењем колача и певањем химне. Затим је наступио професионални хор ,,Октоих'', ученици петог разреда са својом представом (наставник Ана Јовановић) и хор свих ученика (наставник Љиљана Степић).

16.01.2018.

Празнични предшколски децембар

Предшколци месец децембар увек радо чекају. Сваке године је испуњен дечјим одушевљењем због разних активности које реализујемо у сарадњи са дечјим породицама и друштвеном средином.

10.01.2018.

Угледни час – Историја/Српски језик/Веронаука

Перо Јелић, наставник историје, Данка Шпехар, вероучитељ и Јелена Јовичић, наставник српског језика, одржали су заједнички угледни час у четвртак, 14.12.2017. године (1. час у поподневној смени) у одељењу 8/2 на тему „Вера за вечеру“ – Симо Матавуљ „Пилипенда“ – утврђивање.

29.12.2017.

Новогодишњи базар

У суботу, 23. децембра одржан је 4. традиционални новогодишњи базар. Као и сваке године, поред неставника, у организацији базара учествовали су претежно млађи ученици и њихови родитељи. Продавали су се новогодишњи украси, колачи у облику јелки, кугли итд. Као и увек било је и гостију, Школа за стране језике ,,Livingstone’’, приватни боравак ,,Onica’’ и Деда Мраз и његова помоћница.

Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions