прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
01 јун 2018

Завршна приредба предшколаца

Завршна приредба предшколаца поподневне групе одржана је 31.5.2018. године у Малој згради. Приредбу  је својим делом програма подржала школица страних језика „Livingston“ а посебан допринос веселом и забавном амбијенту су имали родитељи који су својим залагањем израдили за своју децу фантастичне  костиме  у којима су деца одиграла своје драмске улоге. Предшколци су били одушевљени својим костимима и изгледом и то их је додатно мотивисало да буду одлични на сцени. На крају приредбе су добили најгласнији могући аплауз!

Весело и разиграно...

                                                                                                            Васпитачица:

                                                                                                            Тамара Гојковић

31 мај 2018

Базар је био, а на њему...

ОШ "Вељко Дугошевић" већ 6 година организује Пролећни базар, школске клупе претварамо у штандове и продајемо дечије рукотворине, организујемо забавно-музички програм, игре без граница и спортске турнире. Том приликом окупе се не само ђаци, родитељи и наставници, већ и људи из шире заједнице, а сав приход поклонимо онима којима је помоћ потребна. Пазар са 6. базара намењен је Звончици, удружењу родитеља деце оболеле од малигних болести.

ФОТО: Алеxандар Калуђеровић 

28 мај 2018

"Том Сојер" - најбољи у граду

Представа „Том Сојер и ђавоља посла“ ОШ „Вељко Дугошевић“ проглашена је за најбољу представу на 33. Фестивалу позоришних игара деце и младих Београда у категорији основних школа.

Учешће на овом Фестивалу обезбедила је освојеним првим местом на Звездари у истој категорији. Уз ову титулу следе и друге награде: за најбољи костим који је освојила група, потом за глумачке креације: Михајло Суботић (Том Сојер), Вања Петковић (Еми Харпер), Ђорђе Бачић (Индијанац Џо) и Вук Басарић (Шериф Гај Клевр), сви ученици петог разреда, док је за режију и педагошки рад награђена Милица Пилетић.
Градско такмичење одржано је 16. маја у Културном центру Раковица, а представе су оцењивали Светлана Цеца Сретеновић, дипломирана глумица и Борис Велков, драматург.
У представи играју и Ања Вукосављевић (Новинарка) ученица четвртог разреда, Михаило Беговић (Бен Харпер), Максим Вујовић (Хаклбери Фин), Анастасија Вујовић (Блади Мери), Тијана Луковић (Беки Тачер), Душан Јарић (Судија Тачер и Боб Танер), Гаврило Марковић (Маф Потер), ученици петог разреда и Виолета Бачић (Тетка Поли), ученица шестог разреда.

Свечано уручење награда биће у Скупштини града Београда, а победничка представа биће изведена у јуну у Пан Театру.

И сликом...

 

 

28 мај 2018

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике осмог разреда

Матурско вече ученика осмог разреда одржаће се у среду, 30. маја.

Окупљање ученика је од 19:30 часова.

23 мај 2018

Пролећни хуманитарни базар

У суботу, 26. маја, 10:00 -13:00 часова.

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions